Mora, 21 oktober 2021

21 oktober kl 13.00-17.00 är det dags för ett evenemang i Mora kommun med tema Vintercykling.

Härligt, eftersom cykling är bra både för människor och planeten.

Välkommen till Saxviken nere vid glassbåten och prata om hur Mora kommun kan bli ännu bättre för alla som cyklar. På plats finns NTF Dalarna som berättar om hur du cyklar säkrare och hur en cykelhjälm kan skydda det viktigaste du har: dina tankar, känslor och minnen.

NTF Dalarna kommer att placera ut tio presentkort värda 300 kronor styck längs med cykelbanan från Noretbron ned mot glassbåten vid Saxviken från kl 13.00 den 21/10. Presentkorten gäller hos Johns Sport i Mora vid köp av en cykelhjälm. Så håll utkik!

För att uppmuntra fler att använda cykelhjälm ger Johns Sport i Mora i samarbete med NTF även 10% rabatt när du köper en cykelhjälm under tiden 21/10 – 28/10 2021.

Mora kommun kommer att finnas på plats och dela ut reflexer så att du kan cykla säkert i höstmörkret. Håll även utkik på Mora kommuns Facebook-sida och Instagram för en spännande tävling som går av stapeln 21 oktober.

Naturskyddsföreningen Mora finns också med och berättar om miljö- och hälsofördelar med cykling. Passa på att bli medlem! Gå gärna med i gruppen Mora vardagscykling!

Se på vilka fler ställen som vi kommer att att vara på.